Cleromizer iClear 16, dual coil - Elcigg SWEDEN AB

Cleromizer iClear 16, dual coil ego gänga
Cleromizer iClear 16, dual coil ego gänga
Tillverkare: Innokin
Modellnummer: IC16DC
Tillgänglighet: 2 - 3 Dagar
Pris: 59.00SEK
Pris med tillval x Antal: 59.00SEK

Exkl. moms: 47.20SEK

5 eller fler 56.00SEK

Tillgängliga val: OBS endast märkat med * måste väljas.


* Motstånd:

2 - 3 Dagar   - ELLER -   Lägg till i önskelista
Jämför

iClear 16 Dual-coil, passar även iClear 30

Dual-Coil Cleromizer med bytbart huvud (brännare) för eGo kompatibla batterier Ger kraftig smakrik rök. Denna går att skruva isär för lättare rengöring och det går att byta själva huvudet, vilket gör den billigare att använda i längden. Har bra sugförmåga dvs. även om man röker intensivt så hinner den suga in vätska till förångaren så den inte går torr. Fyllning är mycket lätt bara att skruva av locket och hälla vätskan på sidan ej i lufthålet i centrum. Driptip medföljer.

När du tar isär denna tänk på att renlighet är a och o, det är mycket lätt att få dålig smak om man tar med fingrarna på de inre delarna speciellt veken skall man aldrig beröra om man inte tänker spola den ren sedan. När huvudet skall bytas så är det viktigt att man drar fast det hårt så att det inte blir läckage eller dålig kontakt. Se även till att o-ringar ligger på rätt plats innan den skruvas ihop, annars kan dessa skadas och det uppstår läckage. Byta av huvud går lätt genom att skruva loss höljet från botten och sedan själva huvudet.

Fyllning: Se bilden, där används en nålflaska men det går bra att fylla med de flesta flaskor bara man fyller på sidan om luft-röret i mitten. Efter första fyllningen, låt den stå och dra in vätskan tio minuter.

© Elcigg SWEDEN AB 2021