Om ELCIGG SWEDEN AB

Telge Import grundades 2008 av Kjell Vennberg. Senare samma år började han med försäljning av el-cigaretter och tillbehör,  Elcigg Sweden AB grundades år 2013. Nu har vi varit verksamma i sex år i en fortfarande ung branch. I början tyckte många att el-ciggaretter var en kul grej, en "fluga" som snart var ute. Kjell trodde verkligen starkt på el-ciggaretterna och fortsatte kämpa på. Det gör honom till en entreprenör i branchen. Han har som många i hans omgivning kastat snuset, fimpat cigaretten och gjort sej av med pipan!

Nu i slutet av 2014 presenterar vi en helt ny hemsida! Våran förhoppning är att det skall vara lättare att hitta på den och att den skall kännas mordernare, ha bättre anpassning till surplattor och mobiler och nya finnesser som rabattkoder, presentkort, poäng mm. Allt kommer att introduceras efter hand. Den gamla sidan blir kvar på en annan adress så att vi skall kunna se gamla orders m.m.

Kjell Vennberg VD, ELCIGG SWEDEN AB"Det är helt galet bra att beställa härifrån... Man kan känna typ ena dagen att "nä nu ska jag sluta röka" å då beställa varor här från er och dagen efter så är paketet innanför dörren hemma när man kommit hem från jobbet!

Jag är alltså sjukt nöjd med allt från varorna till leveransen. Snabbt, smidigt å enkelt!  betygsskalan brukar väl ligga mellan 1-5 men jag vill ge er en tolva på skalan 1-5 overkligt bra är det alltså! Rekommenderar er varmt å har redan gjort det till vänner som efter rekommendation har handlat av er!  

Tack tack å tack igen för att ni finns :D

Mvh Linda Ekman"

© Elcigg SWEDEN AB 2023