Villkor-Elcigg SWEDEN AB

18 års åldersgräns: Dessa produkter levererar vi endast till personer som har fyllt 18år. Genom att beställa intygar du att du är 18år fyllda och vi förbehåller oss rätten att neka leverans om så inte är fallet.

Vi gör inga anspråk på att el cigarett kan bota en rökares nikotinberoende. de elektroniska cigaretter vi säljer har samma syfte som en tobaks cigarett. De levererar sina användare nikotin. Om du har ett beroende av nikotin eller tobak och vill behandlas för att sluta röka eller minska mängden cigaretter du rökte, rekommenderar vi att du besöker din läkare för att få hjälp med det. Vi är inte ett läkemedelsföretag och producerar/säljer inte medicinska produkter. Observera att olika restriktioner när det gäller el-cigaretter finns i olika länder, så du måste kontrollera vad som är tillåtet i ditt land innan du beställer. Många refillvätskor produceras efter beställning och har därför begränsad returrätt. Produkter av engångstyp har ingen retur/ångerrätt.

ElCigg SWEDEN AB tar inget ansvar för olägenheter som uppstår på grund av omständigheter utanför ElCigg SWEDEN AB:s kontroll, såsom krig, krigsliknande händelser, uppror och oroligheter, extrema väderförhållanden, avbrott i allmänna förbindelser, allmän varubrist, export- och importrestriktioner, laglig reglering eller annat påbud av myndighet i Sverige eller utlandet, strejk, lockout, blockad eller annat arbetshinder, eldsvåda, explosion eller annan olyckshändelse.

ElCigg SWEDEN AB förbehåller sig rätten till ändring av samtlig information, innefattande men inte begränsat till, priser, tekniska specifikationer och produkterbjudanden utan föregående avisering.

Information och priser lämnas med reservation för tryck- och skrivfel, felaktigheter i angivna tekniska specifikationer, leverantörers prishöjningar samt för slutförsäljning.

Garantiärenden
Kontakta oss alltid innan en garantiretur. Efter vårt godkännande skickas varan in tillsammans med Faktura och en felbeskrivning och ev. kommentarer. Vi kommer göra allt för att rätta till problemet med reparation eller utbyte till en ny vara. Om vi inte skulle komma överens kan du vända dig till allmänna reklamationsnämnden, vars utslag vi under alla omständigheter kommer följa. Batterier har tre månaders garanti mot fabrikationsfel, gäller ej utslitna kanppar, förbrukat batteri eller mekaniska skador. Förångare/Cleromizer och tillhörande coil/huvud har endast garanti att fungera inte läka vid leverans. Övriga icke förbrukningsvaror tre månaders garanti mot fabrikationsfel.

Retur/Ångerrätt
Kontakta oss alltid innan en Retur. Varan som returneras måste vara i originalskick och i oskadad originalförpackning. Produkten skall returneras tillsammans med faktura/följesedel och en notering om vilket konto ni önskar få återbetalningen till. Var noga med att packa produkten väl(använd gärna samma emballage som ni mottog den i) och märk kartongen med "RETUR". Vid retur står kunden för fraktkostnad och transportrisk. Vi löser inte ut paket som skickas mot efterkrav. Vi förbehåller oss rätten att att ta ut en returavgift på för närvarande 39kr+10% av ordertotal samt faktisk fraktkostnad tur/retur och faktura avgift, gälle även olösta paket. Vid retur debiteras full fraktkostnad även om frakten från början var fri.

Reklamationer
Privatpersoner har enligt konsumentköplagen två (2) års reklamationsrätt oavsett vilken garantitid som gäller på en vara. Reklamationen skall göras inom skälig tid från det att felet upptäckts. Det är vid reklamation efter garantitidens utgång köparen som skall påvisa att fel man anmärker på fanns redan vid leveranstillfälle. Eventuella sprickor i glas eller plast skall meddelas innom fem dagar efter leveransen. Förvara elciggen på ställen där eventuell utläckt vätska inte skadar tex. kläder. Vi tar inte ansvar för skada på grund av utläkt vätska.

© Elcigg SWEDEN AB 2017